TESA lui Cherciu, navetistă pe banii CEO

668

Ştefan Cherciu, directorul Bazei de Tratament Săcelu, unitate aflată în subordinea Complexului Energetic Oltenia(CEO), este acuzat că face discriminări în rândul personalului. Asta deoarece el a dovedit că-l doare în cot de salariaţii instituţiei care duc greul la unitatea în care şefii, iarna, cam şomează, dar îi cocoloşeşte pe cei de la TESA, unii promovaţi aici de când fostul pepededist şi-a făcut loc în unitate. Cherciu este blamat pentru că le-a oferit condiţii de transport doar salariaţilor TESA, care fac naveta cu una dintre maşinile unităţii, deşi au salarii din care şi-ar permite să-şi achite un abonament pe un mijloc de transport în comun. Asta în timp ce simplii salariaţi, cinci la număr, îşi plătesc din salariile mici microbuzul, care îi duce şi îi aduce de la muncă. Interesant este că decizia lui Cherciu, spun salariaţii afectaţi, nu este ştiută de conducerea CEO.

Uns cu toate alifiile, fiind de notorietate implicarea sa în dosarul cu prostituatele minore pentru VIP-urile din Gorj, Ştefan Cherciu, în paralel patron de motel, nu a făcut nimic, într-un an de zile, la Baza de Tratament Săcelu. Pus în funcţie pe un troc politic, fostul pepededist trecut la prezidenţiale la independenţi, este însă tolerat în funcţie, asta şi pentru că multe din lipsurile profesionale ale acestuia nu sunt comunicate conducerii CEO.
Mai exact, Laurenţiu Ciurel nu cunoaşte, cu siguranţă, că Ştefan Cherciu, directorul Bazei de Tratament Săcelu vine la muncă la ora 7.00 dimineaţa iar la opt nu mai este de găsit acolo. Acelaşi Ciurel nu cunoaşte că TESA lui Cherciu este transportată cu o maşină a unităţii, de la domiciliu la locul de muncă, zilnic, în timp ce simplii salariaţi plătesc microbuzul să-i ducă şi să-i aducă la muncă, tremurând de frig. Asta, deoarece, cu siguranţă, nicăieri în vreun contract de muncă nu se precizează că combustibilul CEO va fi folosit numai pentru navetiştii de la TESA şi mai puţin pentru restul salariaţilor.

Cherciu aşteaptă un Duster pentru uz personal
Maşina luată pentru uzul Bazei de Tratament se utilizează astfel, la ordinul lui Cherciu, pentru naveta contabilului-şef, Dan Popescu, care locuieşte la Cărbuneşti, pentru cea a contabilei Liliana Ţuţu şi pentru cea a economiştilor Cristian Păsărin şi Alexandra Dincă. Asta în timp ce restul salariaţilor, care primesc 1000 de lei pe lună, îşi achită câte 14 lei, zilnic, pe navetă
Directorul unităţii, care a dat din umeri la doleanţele simplilor angajaţi navetişti face naveta cu maşina proprie în timp ce i se decontează combustibilul.
Cherciu, consilier independent la Bumbeşti-Jiu aşteaptă ca şefii CEO să-l lase să-şi ia, anul acesta, un Duster pentru uz personal. Asta chiar dacă rezultatele sale profesionale în funcţie lipsesc cu desăvârşire.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here