Dian şi Ciolocoi, funcţii numite la centrul PNL

487

Dian Popescu şi Mădălina Ciolocoi au pierdut ambii, la vot, funcţiile de vicepreşedinţi la vârful PNL-ului, dar au fost promovaţi în funcţii numite, la finalul săptămânii trecute, asta pe baza poziţiilor pe care le ocupă la organizaţia liberală din Gorj. Dian a devenit astfel membru de drept în Biroul Permanent Naţional(BPN) al PNL, iar Ciolocoi a devenit vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei de Femei a PNL, structură în cadrul căreia Emilia Horhoianu, actualul consilier municipal, ocupă poziţia de secretar general. În acestă funcţie, Horhoianu a fost reconfirmată, ea deţinând postul deja de 2 ani de zile.
Dian Popescu este co-preşedinte al Alinaţei Creştin Liberale Gorj, alături de Dan Vâlceanu, liberalului reducându-i-se, prin fuziune, simţitor rolul decizional în PNL. Asta deoarece organizaţia are validat un nou BPJ, format din 39 de membri, iar PDL-ul are un BPJ cu un număr similar de decidenţi. Mai exact, deciziile în ACL Gorj se iau doar cu acordul a peste 80 de persoane.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Nu intelegem ce mai cauta una ca Ciolocoi M. in acest partid. Femeia asta imorala, este ca ciuma. Dian si cu Ciolocoi au tras partidul in jos. ( dati eject cocotelor).

  2. Ana,Emilia este prietena mea, si ea a fost numita de presedinta ofl national, care are acest atribut, de a numi secretarii si secretarii regionali.eu, am refuzat sa fac parte , acum 2 ani, Emilia a dorit,a avut tot sprijinul meu.Eu am fost secretar regional pentru Oltenia , pana sambata trecuta.Emilia este secretar pe probleme juridice, si ne sustinem reciproc, in activitate.Alesi sunt:presedintele, vicepresedintii, membrii biroului.vezi statutul pnl si regulamentul ofl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here