A trecut deja de trei probe! Trotea a rămas în cursa pentru postul de director al Diviziei Miniere

448

Directorul Tiberiu Trotea, aflat în conducerea UMC Peşteana, nu a pierdut lupta pentru postul de director al Diviziei Miniere a Complexului Energetic Oltenia care îi va permite să acceadă, în final, în Directoratul companiei. Trotea a rămas în cursă după ce a trecut de trei probe, una susţinută chiar marţi, şi care a constat în răspunderea, contra timp, la 200 de întrebări, orice depăşire a timpului aferent de concurs scoţând candidatul din competiţie. Tiberiu Trotea a reuşit însă să treacă proba susţinută în mediul on-line şi să rămână conectat, firma care se ocupă de selecţie întrebându-l doar în ce perioadă va intra în concediu de odihnă pentru a şti când îi va stabili, probabil, următoarele examinări.

Tiberiu Trotea îl concurează îndeaproape pe Daniel Antonie pentru funcţia de director al Diviziei Miniere a CEO. O dovedeşte stadiul avansat al concursului în care se află Trotea, dar şi faptul că, ultima probă, nu a mai fost susţinută, până la această oră, nici de Daniel Burlan şi nici de către Gheorghe Daviţoiu. Trotea a trecut chiar marţi de una dintre probe, destul de dificile, adică de răspunderea, în 20 de minute, la 200 de întrebări. Mai precis, Trotea a fost supus la testul Hogan, folosit în general pentru testarea personalului de conducere în mediul de afaceri. De altfel, organizaţii din Top 500 Fortune au beneficiat de-a lungul timpului de ansamblul evaluărilor Hogan în procesul de atragere şi dezvoltare a talentelor.

Picture 022Procesul de selecţie, în desfăşurare
“Una dintre probe a constat în răspunderea la 8 întrebări, primite pe mail, ca următoarea să fie răspunderea la 200 de întrebări în 20 de minute. Ultimul a fost un test Hogan pe care l-am trecut. Am fost întrebat apoi când voi intra în concediu, probabil, pentru ca firma care face selecţia să ştie când sunt disponibil pentru următoarele probe”, a explicat directorul Trotea care a luat în serios concursul.
Pentru funcţia de director al Diviziei Miniere a CEO, care îi asigură câştigătorului şi un loc în Directorat, s-au înscris mai mulţi doritori, o parte fiind pierduţi însă pe drum. Procesul de selecţie nu s-a finalizat, procedura fiind aceeaşi şi pentru celelalte Divizii pentru care se caută directori.
Firma care a fost contractată de companie pentru a face selecţia Directoratului se numeşte Quest Advisors SRL, care s-a asociat cu Transearch International SRL, care asistă selecţia.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here