Liberalul Vulpe a scăpat de Cucu, vicele PSD

468

La ultima şedinţă de Consiliu Local Cîlnic, primarul comunei, Dumitru Vulpe, a scăpat de viceprimarul de la PSD cu care făcea echipă din vara lui 2012. De altfel, deja de la finalul anului trecut Vulpe i-a pus gând lui Grigore Cucu, social-democratul cu care a fost partener în fostul USL, şi chiar vroia să-ş schimbe din funcţie imediat după sărbători. A făcut-o însă abia după şase luni, mai precis la şedinţa de CL Cîlnic din 20 iunie, când primarul liberal s-a debarasat de social-democrat cu ajutorul voturilor de la PPDD, PDL şi PC.

Dumitru Vulpe, primarul preferat al lui Dian Popescu (urmare a voturilor obţinute la europarlamentare), administrează singur Primăria Cîlnic deja de o lună de zile, el scăpând, recent, de viceprimarul de la PSD cu care a făcut echipă în ultimii doi ani. Social-democratul Grigore Cucu a revenit astfel consilier local, pierzând postul de vice, asta după ce primarul i-a pus gând rău, reuşind să-şi ducăm planul la bun sfârşit şi urmare a consilierilor care îi sunt alături.
Mai precis, împotriva lui Cucu s-au coalizat nu numai consilierii PNL, şi şi cei ai PPDD, PC şi PDL, ultimul nemaifiind de altfel membru al partidului. Cucu a pierdut scaunul de viceprimar la vot, la şedinţa din 20 iunie, la şedinţa de la finalul acestei luni, Vulpe urmând să-şi aleagă un alt coechipier. Cu siguranţă noul vice nu va fi de la PDL, deşi fuziunea cu PNL-ul impune şi astfel de colaborări politice. Nu ar fi exclus ca viceprimarul să fie Ilie Tatomir, liderul PPDD Cîlnic, fost viceprimar al comunei.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here