Orașul Târgu-Cărbunești, gazda Galei ,,Boema Culturală a Olteniei”

1156

Săptămâna viitoare, în zilele de 8 și 9 septembrie, la Târgu-Cărbunești se vor derula o serie de manifestări ce fac parte din prima ediție a Galei ,,Boema Culturală a Olteniei”.

Iubitorii de cultură din județ pot participa la finele săptămânii viitoare la mai multe momente artistice ce vor avea loc în orașul Târgu-Cărbunești, în cadrul Galei ,,Boema Culturală a Olteniei”. Evenimentul este organizat și moderat de către Camelia Radulian, jurnalistă și scriitoare, membră a Filialei „Tudor Arghezi” Craiova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, cea care a pus și bazele proiectului ,,Boema Culturală a Olteniei”.
,,Dragi cărbuneșteni, vă aștept cu drag la prima ediție a Galei Boema Culturală a Olteniei, eveniment pe care l-am concretizat cu sprijinul Primăriei Târgu Cărbunești, în special al domnului primar Dănuț Birău, al Consiliului Județean Gorj, Bibliotecii Județene Christian Tell din Târgu-Jiu, Centrului Județean pentru Conservarea Culturii Târgu Jiu, Asociației ArteCarte afiliată Artec, societății de media Rec Media. Vă oferim, în data de 9 septembrie, în intervalul orar 15.00-17.00, la Magic Gardens, ateliere tematice de poezie, scriere creativă, teatru, muzică clasică instrumentală și vocală, gastronomie, pictură, mișcare scenică, jurnalism, critică literară, traduceri, consiliere juridică, sculptură, tradiții. De la ora 18.00, vă oferim, la Casa de Cultură a orașului Târgu Cărbunești, un spectacol de mare ținută, însumând lecturi poetice, teatru, muzică clasică, jazz, cafe concert, folk, folclor și întâlniri cu mari oameni de cultură ai României. Intrarea la acest eveniment este gratuită. Haideți să facem împreună din orașul nostru un pol a frumosului și al culturii!”, a transmis poeta Camela Radulian.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here