Peste 3.000 de gorjeni s-au tratat la Cabinetul ORL din policlinică

1187

Peste trei mii de gorjeni au avut nevoie, în acest an, de consultații la Cabinetul ORL din cadrul Policlinicii Târgu Jiu.
„De la începutul anului am consultat peste 3.100 de pacienți. Vorbim despre pacienții care vin la cabinet în baza unui bilet de trimitere și a unei programări, dar și de consulturile interdisciplinare trimise de secțiile spitalului, de pacienții care trebuie consultați pentru a putea întocmi fișa auto. Vin pacienți adulți, atât din categoria de vârstă activă profesional, cât și pensionari”, a spus medicul primar Liliana Predescu, un specialist cu experiență de peste două decenii. Majoritatea pacienților s-au prezentat la cabinet cu bilet de trimitere. În baza lui, pacienții beneficiază de consult medical, audiogramă, tamponamente, extracție corpi străini conduct auditiv extern sau nas, administrare tratament prin puncție IV, aerosoli, administrare tratament prin injectare i.m. și toaletă auriculară, aspirație.
Dacă nu aveți bilet de trimitere de la medicul de familie, un consult medical costă 70 lei, iar serviciile de care pot beneficia pacienții contracost sunt, de asemenea, la prețuri mici: audiograma – 60 lei, toaletă auriculară, aspirație (spălătura) – 60 lei, aerosoli-60 lei.
„Pacienții care doresc să se programeze la o consultație medicală contracost la Cabinetul ORL din Ambulatoriul Integrat trebuie să sune la numărul de telefon 0741/151.346 sau să vină în policlinică și să discute cu registratorul medical care le va face programare. Programarea se face într-un timp cât mai scurt, de regulă fiind vorba despre două sau trei zile, în limita disponibilității”, spun reprezentanții spitalului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here