Petrecere la birou? Iata cum sa te imbraci!

1837

Colegii de la birou au pregatit o petrecere surpriza sefului sau doresc sa marcheze reusita unui nou proiect, finalul unui an sau o zi importanta? Prima ta intrebare ca femeie va fi: – Dar eu cu ce ma imbrac?

Daca esti o fire cumpatata si nu-ti place sa cheltuiesti multi bani anost pe haine, iar stilul tau vestimentar este construit dupa dupa stilul de viata sau locul de munca, e foarte putin probabil sa nu gasesti in sifonier nimic care sa te inspire. Sau poate hainele ti se vor parea prea demodate, neadecvate unui dress code existent, etc. Astazi venim la tine cu cele mai bune sfaturi din lumea modei si cu sugestii practice care sa te ajute sa-ti planuiesti un outfit deosebit, adecvat ocaziei.

Ce piese poti purta la o petrecere de birou

Notiunea de petrecere ne duce instantaneu cu gandul la un moment in care vei avea posibilitatea sa te distrezi si de ce nu, sa-ti cunosti echipa de colegi mai bine. Asadar, desi alegerea tinutei pare o adevarata provocare, nu trebuie sa te simti stanjenita. Garantat vei gasi niste sugestii potrivite de haine de dama pe JojoFashion, pe care sa le ajustezi facil personalitatii tale. In plus, preturile sunt foarte bune, articolele vestimentare sunt de calitate si cu design modern.

Indiferent ca alegi una dintre aceste rochii rosii, o pereche de pantaloni si o bluza eleganta, o salopeta, o rochie camasa sau alte optiuni, ai de unde alege. Magazinul iti pune la dispozitie si haine de zi cu zi, dar si modele pentru zilele festive, speciale.

Ca prin urmare, o petrecere de birou nu se poate compara cu o nunta, un botez sau o ocazie de acest fel, ceea ce inseamna ca nici nu trebuie sa mergi la extreme cu alegerea hainelor potrivite. Mai cu seama, ar trebui sa fii atenta la indicatiile din invitatie sau la cele spuse de catre organizatori.

Reguli vestimentare pe care trebuie sa respecti cand participi la o petrecere la birou

Pentru a simplifica alegerea tuturor participantilor de la petrecere, organizatorii aleg deseori sa stabileasca un dress code pe care ar fi bine sa-l respecti. Scopul sau e ca toata lumea sa se simta in largul sau si nimeni sa nu fie inferior cand se uita la vestimentatia pe care o poarta. Astfel, invitatii se pot concentra mai mult pe atmosfera si pe starea lor de spirit, care ar trebui sa fie in general una buna.

Referitor la tinuta, oricat de eleganta sau serioasa ti-ai dori sa fii, recomandarea noastra e sa nu te imbraci la fel ca la birou, dar nici ca la o nunta. Evita sa exagerezi cu decolteurile sau cu aplicatiile si accesoriile, pentru a nu da o impresie neadecvata, ori sa atragi atentia intr-un mod negativ. De regula te poti limita la ceva casual si comod, precum o rochie simpla sau niste jeans cu un top din dantela.

Ar trebui sa te asiguri inclusiv sa tinuta aleasa respecta cerintele din punct de vedere al sezonului si al temperaturii de la birou. Daca participi la o petrecere iarna, nu inseamna ca vei arata bine exclusiv daca te imbraci cu o rochie de vara din materiale vaporoase, in care de altfel ai putea experimenta un disconfort termic.

Cea mai buna tinuta atunci cand nu ai un dress code care sa te ajute sa te orientezi mai simplu catre combinatia potrivita este cea care se potriveste cu tonul si subtonul pielii tale din punct de vedere cromatic, cea in care te simti increzatoare referitor la lungime sau croi, cat si cea care iti permite sa te misti in largul tau.

La final, iti sugeram inclusiv sa nu exagerezi nici cu accesoriile, si nici cu machiajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here