Pandurii ar putea fi retrogradată! Bogoi și-a reclamat fosta echipă la FRF

1176

Fostul antrenor al Pandurilor, Adrian Bogoi, acuză conducerea echipei de fotbal că i-a falsificat semnătura pentru a putea lua licența. Controversele în care este implicat clubul gorjean nu se mai termină, iar memoriul depus la Federația Română de Fotbal de către tehnician completează episoadele dramatice din viața fostei divizionare A. Informația a apărut în Gazeta Sporturilor, unde Bogoi a susținut că nu știa nimic de acordul de reeșalonare a datoriilor către el, prezentat de club la Comisia de Recurs, document pe baza căruia gruparea gorjeană a obținut dreptul de a evolua în liga secundă. Documentele sunt acum analizate de federali, iar dacă Bogoi are dreptate, Pandurii ar putea fi retrogradată în Liga 3.„Într-adevăr a fost comunicat către FRF un înscris prin care domnul Bogoi Adrian Laurențiu contestă semnătura sa pe documentul intitulat ,Tranzacție’ și prezentat de către clubul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu în fața organismelor jurisdicționale ale FRF. În temeiul acestui înscris, FRF a decis să formuleze cerere de revizuire a hotărârii pronunțate de Comisia de Recurs a FRF. În încheiere, având în vedere că cererea de revizuire formulată de FRF este pe rolul organismului jurisdicțional competent nu putem oferi niciun fel de detalii cu privire la modalitățile în care dosarul respectiv poate fi soluționat de către comisiile FRF”, a fost reacția forului autohton.Bogoi spune că are restanțe salariale pe o perioadă de doi ani.,,Atunci când se apropia termenul pentru licențiere, au început să mă caute. Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud. Iar acum am văzut ce document au depus la Comisia de Apel de Licențiere. Eu nu am semnat niciodată un asemenea act! Semnătura seamănă cu a mea, dar, repet, nu eu am semnat! Am precizat toate astea la FRF într-o declarație oficială. Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut. Aștept și eu să văd cum se vor rezolva lucrurile”, a declarat Bogoi pentru gsp.ro.În schimb, fostul președinte al Pandurilor, Marin Condescu, susține că a împrumutat clubul tocmai pentru a stinge litigiul cu Bogoi. „Deși nu mai am nicio funcție oficială în club, am avut o discuție cu Bogoi. El a făcut o treabă foarte bună aici. Mi-a spus că e de acord cu reeșalonarea datoriilor dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi. Dacă spune că nu a semnat acel acord, de ce nu a refuzat acei bani?”, a declarat Condescu.
,,Nu sunt de acord cu acest punct de vedere. Am spus clar, de la început, că nu sunt de acord pentru că îmi vreu toți banii odată. Acesta a fost punctul meu de vedere. Nu vreau să se reeșaloneze. În anii precedenți, i-am mai păsuit, dar eu sunt plecat deja de un an de zile de la club. Să-mi dea toți bani, mai ales că nu este o sumă foarte mare pentru activitatea pe care am depus-o!”, a declarat Bogoi pentru Cotidianul Gorjeanul.Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, declarase, înainte de debutul oficial al sezonului, că Pandurii ar fi trebuit să joace în Liga 3. De menționat că la data declarației, FRF nu stabilise noul format al competiției, iar conducerea clubului a luat în calcul și deplasările foarte lungi.
,,Din punct de vedere financiar, la cum se prezintă acum echipa, cred că cea mai bună soluţie ar fi ca Pandurii să joace în Liga a 3-a, ca să putem să ne reorganizăm din toate punctele de vedere”, spunea atunci Condescu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here