Creşele din Târgu-Jiu, deschise şi pe perioada vacanţei de vară

1387

Părinţii târgujieni, care au un serviciu şi nu au cu cine să-şi lase micuţii pe perioada vacanţei de vară, pot consulta oferta creşelor din municipiul Târgu-Jiu, care vor fi deschise prin rotaţie în toată perioada de până la începerea noului an şcolar.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, în cursul acestei luni, va fi activitate doar la creşele din strada 11 Iunie, creşa nr. 8 de pe Mioriţei şi la creşa nr. 2 de pe strada Siret. Aceste trei creşe vor fi însă în concediu în luna august, activitatea urmând să fie preluată de creşa nr. 4 de pe strada Griviţei şi de creşa “Petunia”. “Practic, ele se închid pentru a se putea executa lucrările normale de igienizare, deratizare, reparaţii acolo unde este cazul. Totuşi, atât în iulie, cât şi în august, există creşe din toate cele 5 care sunt în administrarea noastră ce au activitate şi vin în sprijinul părinţilor şi al copiilor acestora”, a precizat Loredana Covei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Unităţile care sunt închise în iulie urmează a-şi deschide porţile în luna august, şi invers. Reprezentanţii municipalităţii precizează că începând cu 1 septembrie, toate creşele din Târgu-Jiu îşi vor relua activitatea, iar până atunci, copiii care sunt înscrişi la aceste unităţi se vor deplasa prin rotaţie la cele care au activitate în lunile iulie şi august.
Programele grădiniţelor ce vor fi frecventate de preşcolari în perioada vacanţei de vară vor fi unele lejere, bazându-se în special pe jocuri. Copiii sunt supravegheaţi de angajaţii creşelor, dar din unităţile de învăţământ menţionate nu lipseşte nici personalul medical care continuă să supravegheze starea de sănătate a micuţilor şi pe parcursul lunilor de vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here