Primăria Târgu-Jiu, de partea femeilor

289

PRIMARIE TG JIUAstăzi, 8 martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Mamei şi a Femeii, municipalitatea din Târgu-Jiu va avea mai multă grijă şi va acorda atenţie tuturor târgujiencelor.

Astfel, reprezentanţii Compartimentului de blocaje roţi şi ridicare autoturisme oprite neregulamentar vor manifesta îngăduinţă faţă de reprezentantele sexului frumos care nu respectă regulile privitoare la oprirea, staţionarea sau parcarea autoturismelor pe domeniul public.

De asemenea, tot astăzi, în zi de sărbătoare, toate femeile vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc SA, iar conducătoarele auto vor fi scutite de plata taxei pentru parcare în parcările cu plată aflate în administrarea Direcţiei Publice de Patrimoniu. „Doamnele care îşi vor parca neregulamentar autoturismele, nu vor avea parte de ridicarea acestora, ele fiind scutite, ci vor primi flori şi vor fi iertate că au parcat în locuri nepermise”, a declarat Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here