Candidatul PNL dezminte acuzațiile partidului

428

Mihăiţă Năboiu, candidatul PNL la Primăria Brănești, neagă acuzațiile lansate de reprezentanții partidului, după incidentul de pe raza satului Bădești. ”Ne-am dus în campanie. La intrare în satul Bădești am vrut să începem campania. Acolo erau actualul vice și încă un consilier, la intrare în sat. Ne-au pus să ne descălțăm că murdărim asfaltul, că e asfaltul primarului. I-am lăsat și am mers la capătul celălalt al satului. Tot ca să evităm. Am început campania. Am discutat cu oamenii. Totul a decurs bine. Când să ne apropiem de cârciuma actualului vice, atunci a venit o mașină, a oprit lângă noi. Eu discutam cu oamenii. S-a dat un băiat jos din mașină. I-a dat la un băiat din staff cu capul în gură și l-a luat la pumni, după care a luat-o la fugă pe câmp. Șoferul s-a urcat în mașină și a plecat în viteză cu mașina. A luat un bătrân pe capotă, l-a lovit, l-a târât pe jos, pe unul l-a lovit la picioare. Am înțeles că de la cârciuma domnului viceprimar au ieșit. Am înțeles că au băut acolo toată ziua. Nu știu dacă sunt de la PSD. Nu am văzut comunicatul, dar cei doi consilieri nu au bătut pe nimeni. Decât ne-au zis să ne descălțăm că murdărim asfaltul. Eu nu am zis că domnul vice sau domnul Muraru ar fi dat în cineva. Așa am declarat și la Poliție. O să sun la partid. Poate nu s-a înțeles”, a declarat Mihăiță Năboiu. Acesta se află cu cele trei ”victime”, la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru a obține certificatele medico-legale.

Reprezentanții PNL  au precizat aseară că ar fi fost implicați adversarii politici. ,,La Brănești, PSD-iștii conduși de consilierul PSD Muraru Vasile și viceprimarul Mihăilă Aurel, au sărit la bătaie aplicând mai multe lovituri unor persoane care făceau parte din echipele de campanie ale candidatului PNL la Brănești, Mihăiță Năboiu. Cei doi psd-iști le-au spus liberalilor că pot intra pe o uliță asfaltată a comunei, doar dacă se descalță, pentru că asfaltul e al primarului. Un atacator, aflat la volanul unui autoturism Renault cu numărul de înmatriculare GJ 09 MRS, a intrat cu mașina în liberali, unul din oamenii din echipa lui Mihăiță Năboiu fiind luat pe capota mașinii și aruncat pe asfalt. Echipele PNL Brănești au apelat numărul de urgență 112, iar Poliția a demarat cercetări în cauză. Mașina cu care s-a produs atacul a fost găsită de polițiști abandonată în pădurea Bădești, iar cercetările continuă pentru identificarea autorului fugar”, a transmis PNL, într-un comunicat de presă.

Primarul de Brănești, Gheorghe Stoichițoiu, candidat PSD la alegerile din 5 iunie, a declarat că șoferul mașinii împlicate ,,nu este membru al PSD ori angrenat în staff-ul de campanie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here