Cu Bădița și Manea, consilieri liberali / Ionel Manțog, candidat PNL la Primăria Ilovăț

977

În comuna în care fostul secretar de stat PDL, Ionel Manțog, a fost numit cetățean de onoare, nepotul acestuia va candida la funcția de primar, la alegerile locale din 5 mai. Manțog este candidatul PNL la această primărie din Mehedinți, localitatea fiind chiar cea în care unchiul său și-a achiziționat o proprietate și a ridicat acolo și o vilă. De altfel, candidatul PNL, angajat al UMC Lupoaia, mizează în campanie și pe ajutorul unchiului, mai ales că respectivul administrează o televiziune locală din Gorj. În lista de consilieri ai lui Ionel Manțog se află contabilul-șef al UEF Motru, Marian Manea, dar și liderul de sindicat al UMC Lupoaia, Nicolae Bădița.

Nepotul lui Manțog, angajat în Gorj, dar candidat în Mehedinți, și-a încropit lista de consilieri locali pentru Ilovăț în aceeași manieră. Adică cu gorjeni pe locurile eligibile. Nu degeaba nepotul și l-a pus pe locul 1 de consilieri pe Marian Manea, contabilul-șef al UEF Motru, urmărit penal pentru delapidare, și abia pe locul doi fiind de fapt candidatul PNL la primărie. Manea a fost convins însă de unchiul candidatului să renunțe la candidatura sa din partea UNPR pentru Primăria Ilovăț, primind astfel un loc sigur de consilier în echipa nepotului Manțog.
Liderul de sindicat al UMC Lupoaia, Nicolae Bădița, s-a înscris și el în PNL, numele acestuia apărând și el în lista de consilieri locali ai lui Manțog pentru Ilovăț. Bădița a mai fost membru PDL, PSD și acum PNL, spun localnicii comunei mehedințene.
Sindicalistul Bădița este vecin cu unchiul Ionel Manțog, în Ilovăț. Acesta are ceva capital electoral în zonă, reușind să angajeze, în ultimii ani, la unitățile din Gorj o parte dintre localnicii comunei mehedințene.

Unchiul trage sforile
De altfel, în stilul caracteristic, unchiul candidatului PNL trage grav sforile politicii pentru nepotul pe care visează să-l facă primar de Ilovăț. Asta, deși candidatul nu are cine știe ce carieră în spate, acesta prestând doar la UMC Lupoaia, deși practic ar fi muncit mai mult pe la stadion.
Unchiul are însă grijă să profite de nepot, pe numele căruia Manțog senior și-a înscris o mașină Dodge și un AUDI A6.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. Rușine tuturor ! Îi blamați pe acești oameni care încearcă să schimbe ceva în aceasta comuna în care de 16 ani nu s-a schimbat nimic . De 16 ani este condusă de același primar Andronie Grigore care nu a făcut altceva decât sa vândă bucata cu bucata aceasta comuna.
    În timp ce în alte comune se instalează rețele de apa și canalizare, se asfaltează fiecare uliță se construiesc scoli și grădinițe ,în comuna Ilovat se închid scoli pentru a se deschide barurile domnului Viaşu Sorin vice-primar al comunei Ilovăț . Felicitări tuturor localnicilor ce se vând pentru un pix , o pâine și un litru de ulei primite în timpul campaniei electorale.

  2. Acest nepot al excrocului Ionel Mantog se bate pe viață si pe moarte pentru câștigarea primariei ILOVAT. Știți care este adevaratul scop : balastru, piatra si nisipul, pe care acesti excroci vor să-l valorifice prin magnatul Severinean, C. Izvoranu. Au distrus Gorjul și s-au mutat la ilovat. Vă rugam să sprijiniți ILOVICENII ca aceste vipere să nu pună laba raioasa pe aceasta comună frumoasa. Confidential. Costel Avram, un cetatean cinstit si onest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here