Elev de la Școala de Poliție, pălmuit în club

481

Un elev de la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina a fost agresat, marți, în timp ce se afla într-un club, din orașul Târgu-Cărbunești. Rareș, tânărul de 20 de ani, care este în practică la Poliția din localitate, se afla în timpul liber, în momentul în care a fost pălmuit de un bărbat de 34 de ani. Martorii susțin că scandalul a pornit de la o adolescentă cu a cărei mamă suspectul era în conflict. Acesta i-ar fi cerut elevului de la Poliție să nu mai stea la aceeași masă cu minora, iar fetei să plece și de aici ar fi pornit cearta. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind judecat într-un alt dosar pentru ultraj, tot după un scandal cu polițiști, însă ieri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești au decis punerea suspectului în libertate. Acesta se află sub control judiciar. Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul a comis fapta la ora 22.00, deși instanța a stabilit, în dosarul aflat la Curtea de Apel Craiova, că nu are voie să meargă în localuri după ora 19.00. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Gorj au precizat că și administratorul barului ar putea fi sancționat pentru că nu ar fi asigurat paza corespunzătoare.

“E un pericol public”
Mama minorei de 17 ani este revoltată de măsura dispusă de anchetatori. Femeia de afaceri, care deține un bar în orașul Târgu-Cărbunești, susține că problemele sale cu Cămăruț au început în luna martie a anului trecut, când acesta a venit în local și a consumat băuturi alcoolice.
“Stăteam pe scaun, la bar, unde așteptam să facem închiderea și el a venit și mi-a aruncat votcă în ochi, din două pahare. Atunci am chemat Poliția, am oferit imaginile de pe camerele de supraveghere. Neavând posibilitatea să îmi facă mie rău, acesta mi-a zis în față că o să se se răzbune pe fata mea. Până acum nu a venit momentul, dar, marți, fata a ieșit cu acel băiat, Rareș, elev la Școala de Poliție, la un suc. În momentul în care Cămăruț a văzut că au intrat în club, imediat a intrat și el și s-a așezat lângă fata mea, spunându-i că ar fi bine să plece afară. Fata a plecat înainte și băiatul după ea, el a mers în spatele lor și atunci l-a plesnit pe băiat. Mi-am cumpărat și un electroșoc pentru a mă apăra de Cămăruț. Este strigător la cer că este lăsat în libertate. E un pericol public. Am impresia că îi are cu ceva la mână pe polițiști. Astă mă face să cred”, a declarat, pentru Gorjeanul, Corina Ciurea, mama fetei implicate.
camarut carbunestiCămăruț Vasilică a devenit “celebru” în luna aprilie a anului trecut, când a spart un geam din sediul Poliției Târgu-Cărbunești cu capul. Acesta a declarat atunci că a reacționat violent, întrucât ar fi avut parte de un tratament violent din partea oamenilor legii. Tânărul este așteptat, astăzi, în fața instanței din Bănie, la un nou termen în procesul în care este judecat pentru ultraj. Inculpatul a formulat apel, după ce Judecătoria Târgu-Cărbunești l-a condamnat în luna decembrie a anului trecut, la șase luni şi 426 de zile de închisoare.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here