3 paşi către un ten frumos

454
ten ingrijirePasul 1: Curăţare
Îndepărtează uşor machiajul şi impurităţile, fără a lipsi pielea de substanţele vitale. În acelaşi timp, sunt îndepărtate celulele moarte ale pielii şi excesul de sebum, pentru a stopa apariţia impurităţilor. Ideal pentru curăţarea zilnică este folosirea unui gel special de curăţare.
Pasul 2: Tonifiere
Îndepărtează asperităţile pielii şi menţine echilibrul natural de hidratare a acesteia. În acelaşi timp, loţiunea tonică dă tenului un aspect radiant. În funcţie de produsul folosit, tenul este fie calmat, fie împrospătat şi pregătit în mod ideal pentru următorul pas de îngrijire.

Pasul 3: Hidratare
Oferă tenului hidratarea de care are nevoie şi previne uscarea acestuia, stabilizând echilibrul său natural şi protejându-l împotriva influenţelor externe. Dacă doreşti mai multă hidratare, atunci cele mai potrivite creme sunt cele pentru îngrijire activă. Conţin ingrediente adiţionale pentru regenerare, împrospătare şi protecţie. Folosirea cremelor de zi şi de noapte adecvate pentru fiecare tip de ten ajută la menţinerea aspectului sănătos al acestuia, păstrându-l catifelat şi suplu.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here