Policlinica Motru, extinsă și modernizată pe bani europeni

2108

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal Motru va fi extins, modernizat și dotat cu mobilier, echipamente și aparatură medicală. Investiția se ridică la peste două milioane de euro, fonduri europene cu o contribuție de la bugetul local de 2%.

Primarul Gigel Jianu a semnat contractul de finanțare, durata de implementare a proiectului fiind de 41 de luni. „Se vor efectua lucrări de modernizare a spațiului existent, precum și extindere prin construirea unui corp nou, dar și dotarea acestor spații din Ambulatoriul de specialitate cu mobilier, echipamente și aparatură medicală. Modernizarea infrastructurii medicale la nivelul municipiului Motru era absolut necesară, pentru creșterea eficienței calității actului medical și crearea unor condiții la standarde europene pentru motrenii care au nevoie de servicii medicale, dat fiind faptul că, anual, Spitalul Municipal Motru are peste 8.000 de pacienți”, a declarat primarul Gigel Jianu.
Valoarea totală a investiției este de 11.246.115 lei. „Principalele lucrări de intervenție, din cadrul proiectului, vor fi reabilitarea, modernizarea și extinderea corpului clădirii Ambulatoriului, prin refacerea finisajelor interioare și exterioare; refacerea pardoselilor existente; lucrări necesare autorizării I.S.U. – instalație de hidranți interiori și exteriori; refacerea finisajelor interioare, prin aplicarea de covor pvc, linoleum; înlocuirea instalațiilor electrice și de curenți slabi; înlocuirea instalațiilor sanitare și termice și montarea de obiecte noi; extinderea corpului CI de clădire și dotări cu mobilier, echipamente și aparatură medicală”, arată un comunicat de presă al ADR S-V Oltenia.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here