“Şeicul” Mîţu Stoian, în tandreţuri cu nevasta impresarului

23529

mau seic cu gagicaSolistul Petrică Mîţu Stoian, divorţat de scurt timp de soţia sa Carmen, secretara de la “Doina Gorjului”, face cuplu de ceva vreme cu soţia propriului său impresar. Fotografii cu cei doi, Petrică Mîţu Stoian şi profesoara Maria Gusman, ambii destul de apropiaţi, au fost postate de fostul component al Ansamblului “Doina Gorjului”, pe propria pagină de facebook. În câteva dintre fotografii, Petrică pozează în şeic la fel ca şi partenera sa, dăscăliţă de limba română, înveşmântată în haine arăbeşti.

 

matu2Petrică Mîţu Stoian a divorţat de soţia sa Mihaela Carmen, secretară la “Doina Gojului”, în 18 ianuarie anul matu3acesta printr-o sentinţă rapidă a matu si gagicamagistraţilor Judecătoriei Târgu-Jiu. Pentru că cei doi nu aveau copii, divorţul s-a pronunţat din primul termen, singura solicitare a Mihaelei Carmen Mîţu fiind de a i se permite de către fostul ei soţ să îşi păstreze numele de familie, avut pe perioada căsniciei. În ce priveşte averea familiei, aceasta s-a împărţit de comun acord, fără să fie necesar să se ajungă la matu si gagica2partaj, în instanţă. Motivul separării celor doi, divorţ făcut la iniţiativa lui Mîţu Stoian, nu se cunoaşte dar matu si gagica3pare uşor de bănuit, ca urmare a fotografiilor de nou cuplu pe care artistul şi le-a afişat pe pagina sa de socializare. În fotografii Mîţu se află în posturi matu si gagica4destul de apropiate cu Maria Gusman, soţia impresarului său.

matu si masinaTriunghiul conjugal

Maria Gusman a prezentat de altfel un spectacol anul trecut, în cinstea lui Mîţu Stoian, acolo având loc “declicul” dintre cei doi, se bârfeşte pe la “Doina Gorjului”. Cert este doar matu si gagica5că profa Gusman, soţie de impresar, pozează de ceva vreme în calitate de parteneră a lui Petrică, pozele cu cei doi fiind afişate în septembrie 2011, când artistul era căsătorit. De altfel, profesorul Doru Gusman, apare matu si ulcicaşi el într-o fotografie, ca de buletin, pe pagina artistului, în timp ce Mîţu o îmbrăţişează pe soţia lui. De altfel, pe pagina artistului, matu stoianprietenii lui Mîţu îl felicită pentru fotografiile cu doamna Gusman astfel: “frumoasă pereche mai sunteţi dragilor”, “ce bine vă stă”, “o familie foarte frumoasă”, niciunul dintre comentarii nefiind combătut de solistul cu mustaţă.

Şeic Mîţu şi haremul său

Mîţu Stoian are grijă să îşi publice în acelaşi loc şi o poză în care el apare îmbrăcat în haine arăbeşti, fotografie fiind intens lăudată de fanii artistului. Petrică mai pune însă o poză şi cu el şi cu soţia impresarului său, Maria Gusman şi ea îmbrăcată în arăboaică.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here