Zeci de metri cubi de material lemnos, transportaţi fără documente

417

Trei gorjeni au fost prinşi zilele trecute de poliţişti în timp ce transportau peste 32 m.c. de material lemnos, fără să deţină documente legale de provenienţă. Materialul lemnos a fost confiscat de poliţişti iar cei trei gorjeni s-au ales cu câte o amendă în valoare de 2.000 lei.

În cursul zilei de 22 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică împreună cu cei din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au depistat pe DJ 673-Borăscu un bărbat, în vârstă de 34 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce transporta cu un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor şi semiremorcă 19,437 m.c. de material lemnos, fără să deţină documente legale de provenienţă. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe conducătorul auto cu amendă în cuantum de 2.000 lei, conform Legii nr. 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de material lemnos, ce a fost predat Ocolului Silvic Turceni. În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii din Motru au mai depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Bolboşi, care transporta cu o autoutilitară pe DC 674 B – Borăscu, un volum de 5,2 m.c. material lemnos, fără a avea consemnat în avizul de însoţire codul unic generat de SUMAL, conform prevederilor Legii nr. 470/2014. Şi în acest caz, poliţiştii au luat măsura sancţionării conducătorului auto cu amendă în cuantum de 2.000 lei şi au dispus confiscarea întregii cantităţi de material lemnos, ce a fost predat Ocolului Silvic Motru. Tot cu o amendă de 2.000 lei s-a ales şi un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Turceni, depistat ieri dimineaţă de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Brăneşti în timp ce transporta cu un camion 8 m.c. material lemnos, de asemenea fără să deţină documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Turceni.
R.L.

1 COMENTARIU

  1. se pare ca acea incarcatura cu lemne din acel tir confiscat de ofterii de la IPJ GORJ , pe raza comunei Bolbosi ar fi apartinut uni politist de la Borascu , Milodin Ghita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here