WHITNEY HOUSTON s-a stins din viaţă la doar 48 de ani

396

400_whoustonkcostnerWhitney Houston, cântăreaţa care a dominat topurile muzicale la sfârşitul anilor ’80 şi în anii ’90, dar care a cunoscut un declin al carierei în ultimul deceniu, a fost găsită moartă ieri, într-un hotel din Beverly Hills.

Actriţa trebuia să susţină un mini-concert la petrecerea mentorului ei, Clive Davis, care organizase o petrecere premergătoare galei de decernare a premiilor Grammy. Moartea actriţei a fost întâmpinată cu stupoare de starurile invitate la petrecere. În acest moment nu se cunoaşte cauza morţii, aceasta fiind în continuare investigată.

 

De-a lungul carierei sale, Whitney a câştigat şase premii Grammy, 30 de premii Billboard şi 22 trofee American Music Awards. Cu doar şapte albume lansate, a vândut mai bine de 170 de milioane de discuri.

Whitney-Houston-BodyguardA apărut în trei filme, cel mai celebru dintre ele fiind Bodyguard, din 1992, în care împarte ecranul cu Kevin Costner. whitnei houstonEste şi filmul pentru care a reinterpretat melodia I Will Always Love You, care a devenit ulterior cel mai bine vândut single cântat de o femeie în toată istoria muzicii. Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here