Viaţa ei s-a frânt cu 90 de minute înainte de a spune „Da”

339

tineriŞi-a plănuit mult timp nunta alături de logodnicul său, refuzând să cedeze în faţa cancerului pe care a încercat să îl învingă atâta timp.

Dar doar cu o lună înainte de nuntă, starea Jemmei Webb s-a înrăutăţit, şi cuplul a aranjat cu un preot să vină să îi căsătorească chiar la ei acasă, a doua zi. Cu toate că era prea târziu. Cu numai 90 de minute înainte să rostească jurămintele, boala cu care s-a luptat în ultimii 4 ani i-a curmat viaţa.

 

jemma webbJemma Webb s-a confruntat cu simptomele cancerului ovarian încă din 2008, când a fost operată, iar în februarie 2010 a început chimioterapia. L-a cunoscut pe Bradford la EDF Energy, din Exeter, unde lucrau amândoi, cu doar 9 luni înainte să moară. Dar la numai 2 luni după ce s-au cunoscut cancerul s-a răspândit la ficat şi plămâni. Însă boala nu i-a împiedicat să se iubească şi să aibă o relaţie normală. Au plănuit nunta pentru 18 aprilie, care avea să aibă loc la capela din Dartmoor National Park. Dar starea Jemmei s-a deteriorat, şi cuplul a decis să se căsătorească imediat. Au aranjat cu un preot să le unească destinele, dar înainte du 90 de minute, cu familia şi logodnicul alături de ea, tânăra a murit.

Logodnicul devastat şi familia tinerei au înmormântat-o pe cea care a încurajat multe alte femei să lupte împotriva cancerului ovarian.

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here