Văcaru, funcție nouă în Pro România

1742

Fostul prefect și deputat de Gorj, Alin Văcaru, a fost numit în funcția de secretar general interimar al partidului lui Victor Ponta.
Decizia a fost luată marți, în cadrul Biroului Executiv al Pro România, când s-a discutat despre rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare și schimbări structural-organizatorice de partid.
„Conducerea partidului a analizat și discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenți în a fi de partea cetățenilor, urmând să comunicăm proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi (nr. marți) s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcția de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România. Totodată, BEx PRO România a decis înființarea mai multor grupuri de lucru și numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv: Grup de Negociere privind alianțele locale – Marian Neacșu; grup de inițiativă privind Grupul Aleșilor Locali – Felix Rache; grup de dezbateri ideologice – Corina Crețu; grup de analiză privind situația fuziunii cu ALDE – Adrian Țuțuianu și grup de planificare strategică – Silviu Predoiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here