UNPR pune ştampila pe SNLO – Glomnicu, în locul lui Burlan

293

deschidereVicepreşedintele UNPR Gorj, Alexandru Glomnicu, a aşteptat şi el ieri, din moment în moment, decizia de numire pe postul dorit la vârful Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia(SNLO). Glomnicu era mult mai liniştit însă decât colegii săi de partid, avansaţi în funcţii recent, deoarece postul dorit de el, adică cel de director tehnic al SNLO este deja creat, există, fiind de fapt fostul post deţinut înainte de numire în funcţia de ,,general” a lui Daniel Burlan. Şefii SNLO susţineau astfel ieri că pentru Glomnicu nu trebuie o şedinţă de Consiliu de Administraţie, care a şi avut loc cu ceva timp în urmă, deoarece nu trebuie schimbată organigrama.

Motreanul Alexandru Glomnicu, fost consilier judeţean PSD, până cu mai bine de un an în urmă, acum vicepreşedinte al UNPR Gorj, este membru al acestei noi organizaţii care va fi promovat pe funcţia dorită cu sprijinul lui Dan Morega şi influenţa lui Gabriel Oprea. Glomicu aştepta deja de ieri numirea pe funcţie, fiind pregătit să părăsească postul deţinut la ECFU Motru, unde are funcţia de şef Departament Achiziţii, pentru a se muta la mai noul său post de la Târgu-Jiu. Şefii SNLO au stabilit de altfel deja cine îi va lua locul lui Glomnicu la ECFU, şi, surpriză, este vorba despre un pesedist. Mai precis, Virgil Mihăilă, secretarul general al PSD Motru, în prezent economist la BAVA Rovinari, va fi cel care îi va lua locul lui Glomicu, grăbit să se mute cu bagajele în sediul SNLO.

Postul lui Vlaicu, între îngheţ şi dezgheţ

În ce priveşte locul lui Vlaicu la BAVA, cel de director adjunct, deocamdată şefii SNLO sunt în dubii. Nu ştiu dacă trebuie să îngheţe postul sau să o pună pe Livia Bîcoi, şefa de Departament de la BAVA pe postul părăsit de preşedintele UNPR Gorj. Există, de asemenea, marea posibilitate ca postul lui Vlaicu să se desfiinţeze.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here