Un cerşetor român a impresionat Spania

434

Un cerşetor român ţine prima pagină a ziarelor din Spania, pentru o faptă bună. Omul a găsit un portofel plin cu bani, la intrarea într-o bancă. Nu l-a luat, ci l-a predat imediat în unitate, în speranţa că posesorul se va întoarce după el. Şi exact aşa s-a întâmplat. Iar gestul românului a impresionat pe toată lumea.

Românul a devenit peste noapte erou în Pamplona. 200 de euro erau în portofelul pe care bărbatul l-a găsit chiar în faţa băncii unde cerşeşte. Deşi sărac, nu a luat niciun ban. L-a dus în schimb angajaţilor băncii. În scurt timp, cea care îl pierduse s-a întors să întrebe de el. O pensionară.

„Acesta este portofelul, cu tot ce aveam în el: carduri, hârtii. L-a găsit înăuntrul băncii. Am fost foarte impresionată că mi l-a returnat!” povesteşte proprietara portofelului.

Oamenii care îl ştiu pe George din cartier au fost şi mai impresionaţi. Mai ales când au aflat că românul urmează să fie dat afară din casă.

Românul a încercat mult timp să caute un loc de muncă. Nu a găsit, aşa că a început să cerşească. Spune că tot ce-şi doreşte acum este o slujbă.

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here