Trei gorjeni, morţi într-un accident în Hunedoara

419

Doi gorjeni şi nepotul lor în vârstă de doar 14 ani şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie produs vineri după-amiaza, pe raza judeţului Hunedoara.

Tragedia s-ar fi produs din cauza grabei şi a neatenţiei. Şoferul autoturismului înmatriculat în Gorj s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător, a intrat pe contrasens şi a intrat într-un autotren. Impactul le-a fost fatal celor trei pasageri din autoturism. Pompierii, poliţiştii şi medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ei. “Pompierii Detașamentului Hunedoara și ai Gărzii de intervenție Baru au fost alertați în urma unui apel la dispeceratul integrat care anunța producerea unui grav accident de circulație petrecut pe DN 66, în localitatea Ciopeia. Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță tip B2 găsind la locul producerii impactului violent dintre un autotren și un autovehicul, înmatriculat în județul Gorj, trei victime încarcerate decedate. Cele două mijloace de transport erau ieșite în afara părții carosabile, victimele decedate aflându-se în autovehicul. Operațiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla în proporție de peste 50 la sută sub partea frontală a autotrenului” a declarat maiorul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
Roxana Lupu

2 COMENTARII

    • bai boul dracului tu crezi ca toataa lumea pune botul la un prost ca tine? CU CE INTERESE ASCUNSE AJUTI TU FINANCIAR BAI DOBITOCULE? ITI DORESC SA TI SE INTAMPLE SI TIE SI FAMILIEI ASA CEVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here