Tineri din Târgu-Jiu, cercetați pentru trafic de droguri

684

Polițiștii și jandarmii din Târgu-Jiu au observat, vineri, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, în zona barajului care face legătura între strada Digului și strada Barajelor, un autoturism în care se aflau mai mulți tineri.
Comportamentul suspect al acestora i-a determinat pe oamenii legii să verifice produsele pe care le aveau în mașină, descoperind zeci de grame de cannabis.
”În urma verificărilor efectuate de polițiști la faţa locului, în autoturism au fost identificaţi patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani și o tânără de 19 ani, din localitate.
Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificate mai multe pungi și plicuri ce conțineau fragmente vegetale suspecte a fi droguri, un dispozitiv de mărunțire și un cântar electronic, motiv pentru care au fost solicitați la fața locului polițiști din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Gorj, care au preluat cercetările.
De asemenea, au fost sesizați și procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here