Tată şi fiu, reţinuţi pentru tâlhărie

566

Un tânăr de 23 de ani şi tatăl său vitreg, un bărbat de 35 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia de tâlhărie după ce au bătut şi jefuit un tânăr de 28 de ani, din Muşeteşti.

Cei doi bărbaţi au băut împreună cu victima într-un restaurant, după care l-au dus pe un teren viran situat în apropierea râului Jiu şi l-au tâlhărit. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, pe o perioadă de 24 de ore, doi bărbaţi în vârstă de 23, respectiv 35 de ani, din localităţile Târgu-Jiu şi Godineşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

talhariDin cercetări a reieşit faptul că atât agresorii cât şi partea vătămată de 28 de ani, din localitatea Muşeteşti, au consumat băuturi alcoolice la un restaurant din zona Pieţei Centrale, după care l-au condus pe un teren viran situat în apropierea râului Jiu, ocazie cu care, prin exercitarea de acte de violenţă, l-au deposedat de un portofel ce deţinea bani, carduri bancare şi actul de identitate”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Cei doi suspecţi au fost prezentaţi joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here