Suspect de comiterea mai multor furturi din locuinţe, reţinut de poliţişti

405

Un târgujian în vârstă de 30 de ani, suspectat că ar fi autorul mai multor furturi din locuinţe comise în perioada septembrie 2013 – februarie 2014, a fost reţinut la începutul acestei săptămâni de către poliţiştii din municipiu.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 30 ani, din Târgu-Jiu, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe aflate în construcţie. „Urmare a activităţilor de cercetare desfăşurate şi investigaţiilor efectuate, luni, 7 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Târgu-Jiu, bănuit de comiterea a patru infracţiuni de furt din locuinţe aflate în construcţie. În fapt, în perioada septembrie 2013 – februarie 2014, S.C., de 30 ani, ar fi pătruns în locuinţele respective, situate pe raza municipiului Târgu-Jiu şi a comunei Runcu, de unde ar fi sustras diverse bunuri, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 60.000 lei”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea târgujianului de 30 de ani pe o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării în totalitate a prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here