Studenţii din Gorj, practică în CEZ Distribuţie

879

CEZ Distribuţie a oferit studenţilor din facultăţile de profil tehnic din Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt şi Argeş posibilitatea de a beneficia de stagii de pregătire practică în cadrul companiei. Stagiul de pregătire se desfăşoară pe tot parcursul anului.

Timp de o lună, CEZ Distribuţie a avut porţile larg deschise, oferind studenţilor din cadrul Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, Specializarea Fizică, din cadrul Universităţii din Craiova posibilitatea de a beneficia de pregătire practică în cadrul companiei, facilitând pe această cale integrarea viitorilor absolvenţi în câmpul muncii. “Stagiile de pregătire practică desfăşurate se adresează studenţilor din cadrul facultăţilor cu specializare în sectorul energetic şi în domeniile conexe din cele şapte judeţe, unde CEZ Distribuţie îşi desfăşoară activitatea: Argeş, Gorj, Vâlcea, Dolj, Olt, Teleorman şi Mehedinţi. Acestea se desfăşoară pe tot parcursul anului şi vizează acumularea de cunoştinţe şi competenţe prin implicarea directă a acestora în situaţii reale de muncă”, se arată în comunicatul de presă al companiei.
Stagiul de practică a fost realizat în centre de înaltă tensiune, precum şi în cele de medie şi joasă tensiune, dar şi în departamentele: Strategie şi Dezvoltare, Măsurarea Energiei Electrice, Comandă Operaţională. Studenţii au fost familiarizaţi cu concepte şi informaţii precum: rolul operatorului de distribuţie, organizarea serviciului de distribuţie, activităţi specifice serviciului tehnic, activităţi specifice serviciului de exploatare, manevre în staţii electrice, posturi de transformare, servicii anexe staţiilor şi posturilor de transformare, măsuri de sănătate şi securitate în muncă etc. Compania a asigurat resursele tehnice şi umane necesare derulării stagiilor în cele mai bune condiţii, astfel încât practicanţii să îţi poată îndeplini obiectivele de dezvoltare a abilităţilor profesionale. “CEZ Distribuţie promovează spiritul de muncă în echipă, iar în zilele petrecute alături de angajaţii CEZ m-am simţit ca un membru al echipei acestora” a completat unul dintre studenţii participanţi.

CEZ Distribuţie investeşte în tineri
“Compania noastră a înţeles că performanţa trebuie să fie stimulată şi ca tinerii au nevoie de timp şi atenţie pentru o dezvoltare armonioasă. Ne dorim să continuăm tradiţia construită în ceea ce priveşte stagiile de pregătire practică. Investiţia în tineri şi stimularea valorii sunt aspecte importante pentru CEZ Distribuţie” a menţionat  Ion Dobrescu, Director Executiv, Membru al Directoratului CEZ Distribuţie.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here