Funcționează în timp ce dormi: produse de top pentru îngrijirea de noapte!

384

Corpul funcționează ca un mecanism perfect. Și chiar și noaptea, când dormim și avem vise plăcute, pielea este reînnoită activ. Misiunea noastră este de a o ajuta. În timpul somnului, nu este expusă efectelor negative ale factorilor externi, iar mușchii faciali sunt în stare relaxată. Mai jos găsiți produsele potrivite pentru îngrijire dîn timpul nopții.

Cremă de noapte

Deoarece o cremă de îngrijire pentru noapte are funcția de a restabili echilibrul hidrolipidic și de a consolida funcția de barieră, alegeți produse în dependență de vârstă, stare, aspect și nevoile pielii. Pentru epiderma uscată, deshidratată și matură, sunt excelente remediile cu o consistență groasă și bogată, iar pentru pielea normală, combinată și grasă  – cu o textură mai ușoară. Până la 35 de ani, puteți folosi creme hidratante, iar după 35, dați preferință celor regenerante. Este important să conțină retinol (reînnoiește), vitamina C (activează sinteza colagenului, uniformizează tenul, reduce și iluminează petele de vârstă), extracte de plante (tonifiaza, calmează și ameliorează inflamația), retinoizi și colagen (fac pielea mai elastică), uleiuri (hrănesc), acid hialuronic (hidratează profund și se regenerează rapid), acizi BHA și AHA (servesc drept exfoliați).

Ser

Consistență ușoară și acțiune eficientă – așa pot fi descrise serurile. Produsele cu o concentrație mare de ingrediente active stimulează procesele de reînnoire, asigură „livrarea” ingredientelor, netezesc ridurile și oferă strălucire pielii. Potrivit cosmetologilor, alegerea corectă a produselor de îngrijire de noapte și respectarea strictă a tuturor procedurilor prelungesc tinerețea pielii cu 5-7 ani.

Mască pentru noapte

Da, noaptea este posibil și chiar necesar să folosiți măști. Refac epiderma și asigură o hidratare de lungă durată. O varietate mare de măști poate fi găsită accesând linkul https://makeup.ro .

Ulei pentru piele

Se cunoaște că uleiul are proprietăți miraculoase asupra epidermei. Atunci când alegeți un ulei, țineți cont de tipul pielii, deoarece unele sunt ideale pentru epiderma uscată, în timp ce altele rezolvă problemele unui tip de piele grasă. În orice caz, aceasta va absorbi toate microelementele necesare.

Produse pentru pielea din jurul ochilor

Nu uitați de pielea delicată din jurul ochilor. Este foarte subțire, deci este sensibilă la stres și lipsa somnului. Pentru a începe procesele de regenerare și pentru a preveni apariția ridurilor, folosiți creme mai dense decât în ​​timpul zilei. Acestea trebuie să conțină antioxidanți și acid hialuronic.

Cremă pentru mâini

Nu uitați de mâini, deoarece aspectul și starea lor sunt afectate nu numai de schimbările de temperatură, ci și de utilizarea frecventă a săpunului sau a produselor de dezinfectare și de contactul cu detergenți.

Efectul oricărui remediu va crește dacă aplicați o cantitate moderată de produs cu o ora sau o ora jumătate înainte de culcare (pentru a nu provoca apariția edemului dimineața). Cu îngrijirea de noapte potrivită, în fiecare dimineață vă veți bucura de imaginea din oglindă și calitatea pielii dvs. se va îmbunătăți semnificativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here