Şoferi fără permis, sancţionaţi cu dosare penale

459

Poliţiştii gorjeni au întocmit dosare penale pe numele a patru bărbaţi depistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a avea acest drept.

Trei dosare penale au fost întocmite în cursul zilei de 28 februarie, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din Muşeşti, a unui bărbat de 45 de ani, din Negomir şi a unui localnic în vârstă de 30 de ani, din Bălăneşti. Tânărul de 26 de ani a fost identificat de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bumbeşti Jiu în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 665/A, comuna Bălăneşti, fără să posede permis de conducere. Bărbatul de 45 de ani, din Negomir, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Rovinari şi Postului de Poliție Negomir în timp ce conducea pe D.J. 674 un utilaj agricol neînmatriculat sau neînregistrat, de asemenea, fără să posede permis de conducere.
Bărbatul de 30 de ani, din Bălăneşti, a fost prins de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bengești-Ciocadia în timp ce conducea pe D.N. 67 o autoutilitară, deşi nici el nu avea permis. Cei trei gorjeni sunt cercetaţi pentru săvârşirea  infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Prins la volan cu permisul suspendat
Un alt dosar penal a fost întocmit duminică, pe numele unui bucureştean prins în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, deşi avea permisul de conducere suspendat. “La data de 01.03.2015, ora 13:45, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Novaci au depistat un bărbat din municipiul București pe DN 67, localitatea Bumbești Pițic, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a şofa autovehicule pe drumurile publice”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here