Șoferi beți depistați, după ce au provocat tamponări

471

Doi şoferi, aflaţi în stare avansată de ebrietate, au fost depistaţi de poliţiști, după ce au fost implicați în evenimente rutiere. Primul caz a fost înregistrat, sâmbătă, la Târgu-Jiu. Un tânăr de 20 de ani, din municipiu, a condus un autoturism pe străzile Nicolae Grigorescu și Lt. Col. Dumitru Petrescu, unde a acroșat două autoturisme, care erau parcate regulamentar.
”În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, fiind identificat ulterior și testat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, precizează reprezentanții IPJ Gorj. În aceeași zi, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza localității a avut loc un alt eveniment rutier.
”La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu, care a constatat faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgu-Jiu, a pierdut controlul direcției și s-a oprit în gardul unui imobil.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, au mai precizat reprezentanții IPJ Gorj.
Cei doi șoferi sunt cercetați în libertate.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here