Seful NATO pentru operatiuni speciale, in vizita in Romania

696

Comandantul Comandamentului NATO pentru operatii speciale, generalul-locotenent Marshall Webb, participa la un exercitiu de planificare in domeniul operatiilor speciale care are loc in Romania. Oficialul NATO s-a intalnit joi dimineata cu Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale, potrivit unui comunicat al ministerului.
Romania este un lider regional in domeniul operatiunilor speciale, a spus generalul Webb, care a aratat ca exista o relatie excelenta de colaborare NATO – Romania, potrivit sursei citate.
„Fortele pentru operatii speciale si cele de informatii sunt unitati de elita ale Armatei Romaniei, apreciem sprijinul primit in procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern si international”, a declarat Mircea Dusa.
Generalul – locotenent Marshall Webb a absolvit U.S. Air Force Academy in 1984. El este pilot militar cu peste 3.700 de ore de zbor, inclusiv 117 ore de zbor in regim de razboi in teatrele din Afganistan, Irak si Bosnia.
Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here