Şefi de secţii şi ingineri şefi, pe lista de disponibilizare a CE Turceni

372

IMG_7257Lista de disponibilizaţi a Complexului Energetic(CE) Turceni, cuprinde şi numele a şapte şefi din cadrul unităţii energetice. Este vorba, în special de şefi de secţii şi ingineri şefi de la Jilţ, care vor fi trimişi acasă deoarece mai au cel mult doi ani până la pensionare.

Lista de disponibilizaţi ai CE Turceni cuprinde primele 126 de nume, dar lipseşte numele lui Corneliu Gârjoabă care susţine că ar trebui să se pensioneze abia la începutul lui 2015. Practic, lui Gârjoabă îi lipsesc documentele justificative pentru un an de muncă, care îl salvează, cel puţin teoretic, de această rundă de disponibilizări.

Direcţia de Resurse Umane a CE Turceni a luat la purecat şi completat vechea listă de disponibilizări pregătită deja de anul trecut. Pe lista vizată de directorul Corneliu Gârjoabă nu apar însă numele unor persoane foarte cunoscute opiniei publice din Gorj. Apare însă numele unor şefi de la Jilţ, foarte cunoscuţi printre salariaţi fiind cei cu numele de Brâncuşi şi Stamatoiu. În rest, lista cuprinde doar numele unor vechi salariaţi fără funcţii în unitatea energetică. De altfel, o parte dintre şefii de la Turceni se lasă greu disponibilizaţi în timp ce Resursele Umane se şi tem să disponibilizeze oameni, care trag după sine şi funcţiile acestora.

Gârjoabă mai are nevoie de un an

Cum singur declara, apărându-se de disponibilizări, Corneliu Gârjoabă, se va pensiona abia la începutul lui 2015. Astfel, doar dacă se vor face disponibilizări în 2013, pe varianta actuală, adică salariaţi care mai au doar doi ani până la pensionare, actualul director de Resurse Umane al CE Turceni trebuie să fie pe lista beneficiarilor de salarii compensatorii.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here