Scrisoare de ameninţare şi un glonţ, adresate unei foste candidate la preşedinţia Franţei

444
Segolene RoyalO scrisoare de ameninţare împotriva fostei candidate socialiste la preşedinţia Franţei, Segolene Royal, însoţită de un glonţ de calibru mare, a fost adresată Consiliului regional din Poitou-Charentes, pe care îl prezidează, a anunţat avocatul acesteia. „Cabinetul lui Royal m-a informat că o scrisoare de ameninţare şi un glonţ de calibru mare i-au fost adresate ieri (vineri) la Consiliul regional”, a declarat Jean-Pierre Mignard.

Plicul, adresat personal lui Royal, conţinea, de asemenea, articole din presă consacrate acesteia, precum şi un fotomontaj, potrivit presei locale, care precizează că scrisoarea a fost redactată la calculator. Mignard a afirmat că o declaraţie a fost depusă la poliţie, în Poitiers.
Mai multe personalităţi politice din cadrul majorităţii parlamentare, între care preşedintele Nicolas Sarkozy, fostul premier Alain Juppe, fostul ministru al Culturii Christine Albanel sau ministrul Justiţiei Michele Alliot-Marie au fost, în ultimele luni, destinatarii unor scrisori însoţite de gloanţe.
Acestea au fost revendicate de o misterioasă „celulă 34”. Divizia naţională antiterorism (DNAT) a deschis mai multe anchete în acest sens
Selecţie Sorin Băleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here