Scandal la Roșia de Amaradia, de Zilele Comunei!

1089

Locuitorii din Roșia de Amaradia au petrecut, duminică, toată ziua și, mai ales seara, autoritățile locale organizând a doua ediție a Zilelor Comunei. Petrecerea nu a fost însă lipsită de critici la adresa primarului Liviu Cotojman, prin localitate fiind împrăștiate manifeste prin care acesta era criticat că în timpul mandatelor sale nu a reușit să aibă prea multe realizări și să dezvolte comuna. Edilul l-a arătat cu degetul pe secretarul școlii, Dinel Diaconescu, acuzat în urmă cu câteva luni că ar fi abuzat sexual o localnică, lucru pe care acesta l-a negat. Diaconescu a negat și acum acuzațiile primarului, spunând, în schimb, că e de acord cu majoritatea lucrurilor scrise în fluturașii împrăștiați prin comună. La rândul său, secretarul susține că primarul ar fi orchestrat atacurile împotriva sa, cearta dintre cei doi părând că nu se mai termină. Doar Zilele Comunei s-au încheiat duminică seara, cu o horă la care au participat sute de localnici, „învârtita” dintre primar și secretarul școlii urmând să continue, cel mai probabil, și în lunile următoare.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Cotojmane care parte din manifest nu reflecta realitatea? Avem noi asfalt si nu vedem? Avem noi canalizare si nu stim? Ai zugravit tu cladirile alea si noi n am observat? Tu nu ai facut nimic in 10 ani decat te ai imbogatit de nu mai sti de tine. Sper ca n ai uitat ca in urma cu 10 ani erau un milog care cersea voturile dintr o dacia 1300,cu pantalonii rupti ,cu niste pantofi scalciati cu care ieseai dintr o casuta mica ,mica varuita cu un verde tiganesc. Acum ai vila,apartamente,salon pentru nevasta in oras,masini…toate astea in 10 ani! Tu n ai furat! Tu ai muncit cinstit pe 120 de mil salariu,iar gagica ta 100 de mil. Tu cu iubita ta v ati hotarat sa jefuiti comuna asta pana la os si aveti impresia ca va apartine! Nu uita cotojmane ca asa cum ai urcat de repede tot asa vei cobora direct in cap! Esti un impostor,un mincinos,un laudaros,un infatuat,un nesatul…intr un cuvant un mizerabil! Sper sa ai parte de o judecata justa si sa nu mai iesi din inchisoare prea curand sau sa platesti pentru faptele tale chiar si cu alt pret. Tu nu ai dreptul sa vb de moralitate si nici sa razi de altii.
    Ai venit cu un drept la replica cu o nerusinare iesita din comun! Spui ca ai cheltuit 450 de mil de parca ar fi vb de patru milioane! Bai dar chiar nu ti e rusine! Ce nu faceai cu banii aia! Tie iti trebuie distractii cand drumurile sunt praf! Asta e singurul lucru care lipsea,distractia?? Adica oamenii platesc impozit ca sa i dai tu lui faciu!! Cata nesimtire ai in tine! Pune mana si fa treaba! Nu mai vb tu de altii! Iti bati joc de comuna asta de 10 ani,tu cu contabila ta…esti un jeg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here