Scandal într-un bar din Izvoarele

509

Doi bărbați, unul de 41 de ani din Turceni și celălalt de 31 de ani din Târgu-Jiu, au ajuns în arest, miercuri seara, după ce au fost implicați într-un scandal, într-un local din satul Izvoarele. Unul dintre ei a sunat la Poliție și a anunțat că a fost agresat de două persoane, iar în urma cercetărilor polițiștii au descoperit că și acesta a folosit un pistol cu gaze în timpul conflictului, pe care îl deținea ilegal.
”La data de 28 februarie, Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică din localitatea Izvoarele, a fost agresat fizic de două persoane.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că apelantul, în timp ce se afla în localul de alimentaţie publică, a fost agresat fizic de doi bărbați de 30 și 31 de ani, din comuna Bolboşi si municipiul Târgu-Jiu, pe fondul unui conflict spontan. De asemenea, apelantul a folosit un pistol cu gaze în timpul conflictului, provocând leziuni ușoare bărbatului de 31 de ani. În baza probatoriului administrat în dosar, față de doi bărbați de 31 și 41 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Ieri, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale. Aceștia sunt cercetați pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here