Rotaru, primar independent, dar tentat de PSRo

501

Primarul de Leleşti, Marian Rotaru, a participat, ieri, alături de soţie, copii şi de ginere la lansarea partidului lui Mircea Geoană, în judeţul Gorj. Rotaru susţine că a făcut asta din pură prietenie, sentiment care îl leagă de câţiva ani de fostul preşedinte al PSD, Geoană participând, cu ceva vreme în urmă, alături de soţie, la nunta fiicei edilului gorjean.

“Eu cred că atunci când ai un prieten trebuie să îl respecţi nu numai când ai nevoie, ci şi când el are nevoie de tine. Între mine şi domnul Geoană este o relaţie mai specială, încă din 2008, şi cred că erau mulţi cei care, foşti colegi de-ai mei, ar fi trebuit să vină astăzi să-i zică bună ziua sau bine aţi venit. Este un lucru de politeţe, de bun simţ.. Am considerat că, fiind invitat de domnul Geoană şi de domnul Iriza la acest eveniment, să şi particip la această lansare. Mi s-a părut ca şi eu şi membrii familiei mele trebuie să-i fim alături domnului Geoană la această lansare”, a declarat Marian Rotaru, primarul de Leleşti. Edilul a subliniat, cu această ocazie, că nu a trecut în rândurile PSRo Gorj, rămânând, deocamdată, independent, asta, deşi fusese prezentat ca membru marcant al organizaţiei de către preşedintele filialei, Scarlat Iriza. Şeful PSRo Gorj a declarat, în plen, că primarul Rotaru este o persoană de vază, importantă pentru PSRo. Edilul susţine că nu a făcut pasul spre acest partid, deşi este tentat de noua formaţiune politică şi o ia în calcul, ca primă opţiune, atunci când va decide să se regimenteze iar politic.
Reamintim că, Marian Rotaru a fost exclus din PSD la începutul lui 2013, el nemaitrecând la un alt partid politic, deşi a făcut campanie pentru prezidenţiale tot pentru candidatul social-democrat. În ultimele luni s-a vehiculat că Rotaru ar fi trecut şi la PMP, dar, în fapt, acest lucru nu s-a confirmat.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here