Romanescu felicită echipa CNET

234

„Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și Consiliul Local Târgu Jiu felicită echipa Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, pentru rezultatele deosebite obținute la Competiția Națională de Robotică First Tech Challenge, desfășurată la București, în perioada 23- 25 martie 2018.
Elevii Mihai Pîrvuleț, Ion Duiu, Robert Șandru, Denis Zoican,Andrei Dumitrescu, Vlad Udrescu, Daniela Nicola, Octavian Stamatoiu, Ovidiu Rusu și Eduard Popescu vor merge în perioada 25-28 aprilie 2018, la Detroit, unde va avea loc faza internațională a concursului. Echipa este coordonată de Mihaela Runceanu, Alexandru Budin și Maria Minodora Mihăiță.
Pregătirea pentru competiție a început în luna septembrie a anului trecut și a presupus construirea unui robot care a avut task-uri (sarcini) precise, pe o temă stabilită anterior. Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu au sprijint și vor sprijini în continuare elevii care participă la astfel de evenimente”, se arata in comunicatul transmis de reprezentantii Primariei Municipiului Targu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here