Rănit în accident, un șofer s-a ales cu dosar penal, după ce a plecat de la fața locului

625

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Crasna, s-a ales cu dosar penal, sâmbătă, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a plecat acasă, după producerea evenimentului, însă ulterior s-a prezentat la spital.
„La data de 7 iulie, Poliția Orașului Novaci a fost sesizată cu privire la faptul că, la Spitalul Târgu-Cărbunești, s-a prezentat un bărbat de 61 de ani, din comuna Crasna, care avea leziuni provenite în urma unui accident rutier petrecut pe raza comunei Crasna.
Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că victima, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 – Crasna, a adormit la volan, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-o stivă de lemne. Acesta se afla singur în autoturism, iar după eveniment a părăsit locul accidentului, transportând și autoturismul la domiciliul său din comuna Crasna. Ulterior, acesta s-a deplasat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here