Răduleasca revine în România

423
mihaela radulescuDupă ce a părăsit România dezamăgită de “presa jegoasă”, Mihaela Rădulescu se întoarce în ţară la sfârşitul acestei luni. Motivul pentru care vedeta de televiziune se întoarce acasă este “Ayan”, colecţia de haine pentru copii care se va găsi începând cu 25 octombrie în cinci magazine din ţară.

“După ce am deschis astă-vară magazinul „Picioru gras”, la Constanţa, hainele pentru copii, marca „Ayan”, se vor găsi şi în alte cinci magazine din ţară, pe care le voi inaugura personal”, a declarat Mihaela Rădulescu.

“În magazin se găsesc haine tradiţionale de copii. Magazinul practic spune o poveste, fiecare magazin pe care îl vom deschide va spune o poveste. Acesta are povestea lui Ayan şi două surori gemene, o poveste care va fi şi tipărită, dar ne-am gândit să nu le facem pe toate o dată, ci pe rând. Nu sunt poveşti cu balauri sau lucruri urâte. Este o poveste în care se deschide o poartă magică şi dincolo de această poartă magică este o poveste simplă, de bun gust”, declară Mihaela cu ocazia lansării primului magazine.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here