PSD somează Guvernul Cîțu

1794

PSD solicită partidelor din coaliția de guvernare să își asume politic obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români până în septembrie. În cazul în care acest lucru nu se va realiza, PSD vrea ca Guvernul Cîțu să demisioneze și să treacă la formarea unei noi majorități parlamentare, „capabilă să gestioneze pandemia și să relanseze economia”.
Mai mult, PSD cere actualei puteri să își asume un calendar clar, cu repere exacte, în ceea ce privește încetarea restricțiilor odată cu creșterea nivelului de imunizare a populației prin campania de vaccinare și cu scăderea ratei de infectare.
„Declarațiile contradictorii ale decidenților, lipsa de transparență în comunicare a Guvernului, blocarea și disfuncționalitățile platformei de vaccinare, definirea precară a categoriilor prioritare pentru vaccinare, finanțarea întârziată și insuficientă pentru centrele de vaccinare au creat o stare de confuzie și de nesiguranță generalizată, care afectează în mod dramatic viața cetățenilor și economia națională. Iar acest lucru trebuie să înceteze”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.
Premierul Florin Cîțu a declarat, săptămâna trecută, că obiectivul lui este ca până în luna septembrie în România să fie vaccinate 10,4 milioane de persoane.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. daca era tara pe mana psd-istilor,acum eram cu totii la cimitir,si de dreapta si de stanga! Dar cum PSD-ul tot viseaza la sacii cu bani vanturati de UE ca vor sosi in Romania pentru restart,propun intr-una solutii nesanatoase pentru economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here