PSD învingător în Gorj şi la parţiale şi la europarlamentare

515

Dublul scrutin electoral desfăşurat duminică la nivelul judeţului Gorj demonstrează încă o dată că forţa PSD nu poate fi învinsă, Gorjul rămânând în continuare roşu. Alianţa social democrată ia astfel caimacul atât la europarlamentare cât şi la parţiale, obţinând scoruri, potrivit numărătorilor paralele, de peste 50 de procente atât la Europarlamentare cât şi la alegerile pe Colegiul 2 de Senat unde Mihnea Costoiu ar fi depăşit 50 de procente. Costoiu creditat de la început cu şanse maxime în lupta pentru fotoliul de senator, eliberat de Toni Greblă, este astfel parlamentar de Gorj, el fiind susţinut pentru obţinerea postului de forţele social democrate de la nivelul judeţului.
PSD-ul a bătut la dublu restul partidelor politice de opoziţie şi în ciuda numeroaselor sesizări la adresa sa a reuşit să se claseze şi de data aceasta pe podiumul învingătorilor atât la europarlamentare cât şi la parţiale.
Potrivit numărătorilor paralele un procent impresionant la nivelul judeţului Gorj la europarlamentare l-a obţinut candidatul independent Mircea Diaconu, dar şi Partidul Mişcarea Populară, lipsit de structuri în teritoriu, dar care a reuşit să obţină procente peste aşteptări.
PNL şi PDL s-au situat la nivelul judeţului Gorj sub procentele pe care le visau liderii organizaţiilor gorjene.
Rezultatele finale ale scrutinului de duminică, care vor fi făcute publice în zilele următoare de către Biroul Electoral Judeţean va arăta însă procentual unde au greşit partidele politice din Gorj, ce schimbări la vârful filialelor sunt necesare şi cine merită laurii bătăliei electorale care s-a finalizat de curând.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here