PSD Gorj consideră că PNL rămâne un partid fără proiecte

504

Partidul Social Democrat Gorj continuă să ducă o campanie bazată pe proiecte, și nu o campanie a denigrărilor și scandalurilor. Vom continua să mergem din casă în casă, să discutăm cu cetățenii și să le prezentăm programele pe care noi, Partidul Social Democrat, le avem pentru următorii patru ani.

Imediat după 11 decembrie 2016, ne vom rezerva dreptul de a depune acțiuni la instanța de judecată și a îi trage la răspundere pe cei care fabrică subiecte de presă și provoacă scandaluri mediatice în disperarea de a câștiga electorat.
PNL Gorj continuă să rămână un partid fără proiecte, un partid care se pretează la lucruri mici și care nu știe să construiască, ci doar să dărâme și să dezbine.
Liberalii dovedesc că nu au învățat nimic din alegerile locale, atunci când au obținut un scor rușinos, PSD câștigând detașat.
Cu un lider “parașutat” din București, PNL Gorj a dat impresia că s-a “chinuit să nască” lista pentru alegerile parlamentare.
Acum, cu puține zile înainte de încheierea campaniei electorale, liberalii au realizat că nu mai sunt doriți în Gorj și cred că mai câștigă câteva voturi în plus atacând cel mai puternic partid politic, însă va veni vremea ca PNL Gorj să răspundă pentru aceste acțiuni murdare.
În ciuda atacurilor la adresa comunității rrome, Partidul Social Democrat Gorj continuă să susțină proiectele dedicate etniei rrome, considerând acest segment la fel de important ca orice alt membru al societății românești.
Biroul de presă al PSD Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here