PSD Cărbuneşti, cu realizările pe masă

564

Membrii organizaţiei orăşeneşti a PSD Târgu-Cărbuneşti au prezentat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul judeţean al partidului din Târgu-Jiu, realizările pe care echipa de pesedişti din Consiliul Local Cărbuneşti le-a dus la bun sfârşit.

Echipa PSD Târgu-Cărbuneşti a avut, ieri, ocazia să prezinte proiectele realizate în cadrul oraşului şi pentru cetăţenii din Cărbuneşti. Secretarul PSD Cărbuneşti, Dănuţ Birău a vorbit despre sprijinul membrilor de la PSD Gorj în obţinerea de finanţare pentru reabilitarea unor drumuri comunale ori în obţinerea unei locaţii pentru Clubul Pensionarilor. “S-a reuşit asfaltarea unui drum de opt km în satul Ştefăneşti DC 27, iar anul trecut, la iniţiativa noastră, s-a obţinut finanţare de la Ministerul Dezvoltării cu peste 18 miliarde de lei vechi pentru asfaltarea DC 20 Pojogeni-Copăcioasa, reuşindu-se astfel legarea oraşului Târgu-Cărbuneşti pe ruta Pojogeni-Copăcioasa de DN 67. De asemenea, s-a reuşit un proiect demarat prin anul 2007 şi finalizat în 2010, o alimentare cu apă a satelor Pojogeni, Comăneşti şi Cerăni. Din păcate, acest proiect nu a prevăzut şi reţea de canalizare, astfel că, pe viitor, ne propunem să reuşim să realizăm şi reţeaua de canalizare. Ca şi o realizare a consilierilor PSD a fost înfiinţarea Clubului Pensionarilor la Târgu-Cărbuneşti, în locaţia fostei centrale termice care deservea zona blocurilor. Din păcate, este doar ca şi locaţie pentru că nu se reuşeşte ca prin aducerea de personal, să venim în folosul pensionarilor. (…) Tot prin contribuţia consilierilor locali PSD s-a reuşit reabilitarea unei punţi peste râul Gilort, care a fost resfinţită de Bobotează, fiind o investiţie de vreo 100 milioane lei vechi de la bugetul local”, a declarat Dănuţ Birău, secretar PSD Târgu-Cărbuneşti.

În pregătire, noi proiecte
Echipa de conducere a PSD Cărbuneşti nu a pus pe tapet doar proiectele încheiate cu succes cu ajutorul echipei judeţene a PSD, ci şi planurile de viitor pe care aceştia le au pentru următoarea echipă de conducere a Primăriei şi Consiliului Local Târgu-Cărbuneşti din legislatura 2016-2020. “Pentru viitor, ne propunem asfaltarea întregii reţele de drumuri comunale de pe raza oraşului, realizarea unei centuri ocolitoare a oraşului Târgu-Cărbuneşti, centură cu care, actualul primar a venit şi în precedentele campanii electorale, dar care a rămas doar ca promisiune, ca şi subiect de campanie electorală. Noi vom încerca s-o materializăm. De asemenea, ne propunem să venim în sprijinul tinerilor din oraş cu manifestări culturale şi sportive având în vedere că avem o Casă de Cultură şi dorim realizarea unui teren sintetic de fotbal şi a unui teren sintetic de tenis”, a mai spus secretarul organizaţiei orăşeneşti a PSD de la Târgu-Cărbuneşti.

Maioreanu are planuri pentru 2016
Şi vicepreşedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, coordonator politic pe zona Târgu-Cărbuneşti, a declarat că echipa din oraşul menţionat pregăteşte o campanie puternică pentru anul 2016, când vor avea loc alegeri de primari. “Ne dorim ca acest oraş să devină un oraş viu, cu o infrastructură rutieră bună. Ne dorim ca oraşul Cărbuneşti să redevină un oraş industrial, având în vedere tradiţiile în ceea ce înseamnă prelucrarea lemnului şi în servicii. (…) Lucrăm la un nucleu cu care să venim în faţa alegătorilor în 2016 şi care să răspundă cerinţelor alegătorilor din Târgu-Cărbuneşti. Vrem să venim cu oameni care au notorietate şi care, de-a lungul timpului, pot să vină şi să prezinte lucruri importante realizate atât în plan politic, cât şi în plan profesional”, a spus Maioreanu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here