Proiectul politic al senatorului Iordache prinde contur! Zeci de înscrieri zilnic pe platforma online

3778

Forța Dreptei Gorj, proiectul politic căruia i s-a alăturat senatorul Ion Iordache, are rezultate foarte bune, și asta la scurt timp de la punerea în funcțiune a unei platforme on-line pe care cei interesați să facă parte din acest partid o pot face doar cu un click.

Deja zeci de persoane au accesat platforma și și-au manifestat dorința de a reprezenta această structură în localitățile lor.

„Județul nostru are nevoie de noi, gorjenii care iubim pământul din care ne tragem, pentru că numai prin noi înșine putem să reconstruim ce s-a distrus. Începem un nou proiect politic în Gorj cu speranța că acesta va uni toți gorjenii sătui să aștepte de la alții o viață mai bună. Trebuie să ne luăm soarta în mâini, să muncim împreună și să nu mai lăsăm Gorjul la voia întâmplării! Chiar dacă avem o misiune grea, am încredere că, împreună, vom găsi mijloacele de a ne ajuta semenii și de a demonstra că în județul nostru sunt și oameni buni cărora le pasă de Gorj. Alătură-te echipei noastre folosind link-ul: https://fortadrepteigorj.com/inscriere !”, a transmis senatorul Ion Iordache.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here