Programul electoral al candidatului Cosmin Morega, singurul realist şi de pus în practică

515

Candidatul PSD Motru la funcţia de primar al oraşului, Cosmin Morega, a organizat, marţi, la sediul formațiunii social-democrate din municipiu, o conferinţă de presă, la care au participat atât preşedintele filialei, Dorin Hanu, primar în exerciţiu, cât şi echipa de consilieri, intraţi în cursa electorală pentru alegerile din 5 iunie. Cu acest prilej, edilul de Motru, Dorin Hanu, a subliniat, încă o dată, susţinerea sa totală pentru candidatul PSD, Cosmin Morega, sprijinit ca atare și de toată organizaţia municipală, punctând că: “programul electoral al candidatului PSD Motru este singurul real şi bun de pus în practică, în următorii patru ani”.
“Programul pentru patru ani al lui Cosmin Morega, spre deosebire de cel al contracandidaţilor săi, este unul bazat pe fapte reale ce poate fi realizat, în interesul cetăţenilor şi a creşterii calităţii vieţii acestora. Eu apreciez foarte mult acest program”, a declarat primarul Hanu.
Edilul municipiului a susținut, astfel, că a văzut ce programe au toți cei înscriși în cursa electorală pentru postul de primar, dar, în opinia sa, mai toate sunt concepute doar pentru a atrage voturi, multe fiind imposibil de pus în practică. Primarul a menționat și că PSD Motru va câștiga, și de data aceasta, alegerile cu un procent de peste 50%, dar și că forța partidului se va vedea, încă o dată, la scrutinul de luna viitoare. În ce privește organizația PSD Motru, președintele acesteia a precizat că filiala a rămas cea mai puternică din oraș, din rândurile acesteia plecând, singuri, doar foștii pesediști, intrați în cursa electorală din 5 mai.
“Niciodată PSD nu a avut procente de sub 50%, iar luna viitoare va avea și mai mult. Sunt convins, astfel, că cei care au plecat din rândurile organizației vor regreta, după 5 iunie, faptul că nu mai fac parte dintr-o formațiune politică de forță, apreciată de către cetățeni”, a conchis Hanu.
În ce privește programul lui Cosmin Morega, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Motru, acesta este conceput, în primul rând, pe nevoile actuale ale cetățenilor. Asta a susținut și candidatul PSD Motru care a vorbit, în acest context, de menținerea actualelor locuri de muncă, de sprijinirea tinerilor în conceperea de proiecte europene, despre infrastructură, apă, și canalizare în satele aparținătoare orașului, despre realizarea de trotuare în aceste localități, dar și despre îmbunătățirea permanentă a actului medical și a dotării, în continuare, cu aparatură de specialitate, a spitalului din localitate. Morega are în plan și realizarea unei piste pentru bicicliști în oraș, dar și extinderea rețelei gratuite de wireless existente, în mai multe locuri publice. Casa de cultură a orașului va fi și ea pusă la dispoziția tinerilor, dar și a vârstnicilor, în timp ce zonele afectate de minerit vor fi ecologizate, în colaborare cu alte instituții.
“Programul meu și al echipei mele se adresează tuturor categoriilor de vârstă, tinerilor, dar și pensionarilor, nici copiii nu sunt uitați. Am cuprins în program, atât aspecte legate de sport, cultură, culte, petrecere a timpului liber, cât și altele, legate de infrastructură, servicii publice și calitatea vieții. Crearea locurilor de muncă și păstrarea celor existente se află și ele pe lista mea de priorități”, a declarat Cosmin Morega, considerând că motrenii pot discerne și alege, pe 5 iunie, în cunoștință de cauză care le va fi viitorul. Cosmin Morega a avut alături la conferința de presă de la PSD Motru, și o parte din echipa sa de consilieri locali, care au fost prezentați jurnaliștilor drept persoane capabile, profesional și nu numai, să gestioneze interesele cetățenilor localității.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here