Problemele cetățenilor din Curtișoara și Bumbești-Jiu, prioritare pentru candidatul Dănuț Lupulescu

888

Și în zilele de 20 și 22 mai 2016, echipa locală de campanie a Partidului Social Democrat, formată din candidatul la funcția de primar al orașului Bumbești-Jiu, profesorul Dănuț Lupulescu, și din consilieri locali, a continuat periplul electoral, vizate fiind, acum, Curtișoara și Centrul Civic al orașului, aflat în sărbătoare. În aceste locații, social-democrații au purtat discuții cu cetățenii localității care, astfel, au aflat, direct, programul electoral al candidatului Dănuț Lupulescu, program menit să vină în sprijinul dezvoltării acestei așezări.
bumbesti jiu (1)“Vineri, 20 mai 2016, alături de echipa mea m-am deplasat în satul Curtișoara, unde cetățenii și-au spus, fără rețineri, nenumăratele nemulțumiri legate de modul în care administrația locală abordează problema acordării titlurilor de proprietate, pe anumite suprafețe de teren, lipsa unei infarstructuri moderne pe ulițele Mahala, Găvădan și Potcoavă, dar și calitatea apei potabile în anumite porțiuni ale satului.
bumbesti jiu (3)Le-am transmis însă locuitorilor satului Curtișoara că toate nemulțumirile dumnealor sunt cuprinse în viziunea noastră de dezvoltare a localității. Propunerile noastre pentru satul Curtișoara vizează de altfel: reabilitarea și modernizarea tuturor ulițelor, realizarea de lucrări de canalizare și evacuare ape pluviale, realizarea unui teren sintetic la Şcoala Generală Curtişoara, reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural, dar și înființarea unui Centru de Permanență”, a declarat, la finalul întâlnirii, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Bumbești-Jiu, Dănuț Lupulescu.
Duminică, 22 mai 2016, președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a fost și el prezent, alături de echipa de campanie a candidatului Dănuț Lupulescu, în Centrul Civic al orașului Bumbești-Jiu. Cu această ocazie, Călinoiu le-a transmis cetățenilor de aici că, principalele realizări de pe raza localității au fost făcute cu sprijinul Consiliului Județean și al fostului prim-ministru, Victor Ponta.
bumbesti jiu (4)Este vorba despre redeschiderea spitalului de la Bumbești-Jiu, modernizarea rețelei de apă potabilă, reabilitarea și modernizarea drumurilor și trotuarelor, dar și reabilitarea Casei de Cultură.
Pentru ca lucrurile bune să continue la Bumbești-Jiu, Ion Călinoiu le-a recomandat tuturor cetățenilor să-l sprijine, pentru funcția de primar al localității, pe profesorul Dănuț Lupulescu și echipa acestuia de consilieri.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here