Prinşi cu obiecte interzise la meci

580

Doi suporteri dinamovişti au fost prinşi de jandarmi, în timp ce încercau să pătrundă pe Stadionul Municipal, cu obiecte interzise, respectiv un obiect pirotehnic şi un cuţit. Ambele obiecte au fost confiscate de jandarmi.

Marţi, pe timpul îndeplinirii misiunii de asigurare a ordinii publice la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu şi F.C. Dinamo 1948 Bucureşti, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au identificat doi suporteri ai echipei oaspete, care aveau asupra lor un obiect pirotehnic şi un cuţit.
suporteri (1)„În ziua de 17.02.2015, în urma efectuării controlului corporal efectuat asupra suporterilor oaspeţi de către jandarmi şi agenţi ai societăţii specializate de pază, a fost depistat numitul D.T.C., de 29 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, care avea asupra sa, ascuns în mâneca hainei, un obiect pirotehnic pe care a încercat să-l introducă în sectorul de tribună destinat suporterilor echipei oaspete. Ulterior, tot cu ocazia efectuării controlului corporal efectuat asupra suporterilor oaspeţi, a fost depistat şi numitul P.G.M., de 25 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, care avea asupra sa, ascuns în rucsacul pe care îl purta în spate, un cuţit cu lungimea lamei de 10 cm, pe care de asemenea încerca să-l introducă în sectorul de tribună destinat suporterilor echipei oaspete. Jandarmii din compartimentul Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale au efectuat activităţile specifice şi au întocmit proces-verbal de constatare sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, respectiv port fără drept de obiecte periculoase”, a anunţat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj. Ambele obiecte au fost ridicate de jandarmi, urmând a fi predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor conform competenţelor.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here