Prime de 1000 de lei pentru angajaţii RAAN

284

Angajaţii celor patru sucursale ale Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) vor beneficia fiecare de o primă de Paşte în valoare de 1.000 de lei. Suma respectivă este menţionată în contractul colectiv de muncă şi se va acorda sub formă de tichete-cadou tuturor celor 3.600 de salariaţi ai Termocentralei Romag-Termo, Uzinei de apă grea Romag-Prod, SCN Piteşti şi SITON Bucureşti.

Până la acordarea tichetelor, se vor identifica fonduri pentru a se plăti salariaţilor în cauză aceste drepturi, unitatea confruntându-se în ultimul timp cu numeroase probleme financiare. RAAN se află acum într-un amplu proces de reorganizare.

Angajaţii CEO, cu prime mai mici
Spre deosebire de angajaţii RAAN, salariaţii Complexului Energetic Oltenia(CEO) vor primi, pentru sărbătorile de Paşte, tichete cadou în valoare de 700 de lei. În acelaşi timp, în perioada 1 – 13 mai, în afara zilelor libere prevăzute pentru sărbătorile legale, cei 19.000 de salariaţi ai CE Oltenia vor efectua 6 zile din concediul de odihnă, excepţie făcând personalul de tură, care va asigura desfăşurarea corespunzătoare a activităţilor din zona minieră, cât şi producerea energiei electrice.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here