Primarul din Urdari deschide şcoala modernă din Fântânele

590

Mihai Calotă, primarul din Urdari, va deschide anul şcolar la unitatea de învăţământ din Fântânele ce a fost reabilitată cu 7 miliarde de lei vechi. Şcoala primară are apă curentă, grupuri sanitare şi mobilier nou, unitatea de învăţământ fiind gata să-şi primească elevii în condiţii de cinci stele.
“Avem 344 de elevi care încep şcoala luni în comună iar noi am făcut tot posibilul ca ei să înveţe în condiţii europene. În toate cele cinci şcoli din localitate am executat lucrări de igienizare, modernizări şi reabilitări, totul fiind în condiţii optime pentru primirea populaţiei şcolare. Şcoala de cinci stele din comună este însă cea de la Fântânele, unde numai mobilierul a costat o jumătate de miliard de lei vechi”, spune, mândru, primarul Mihai Calotă.
Acesta susţine că proiectele de reabilitare şi modernizare ale şcolilor le-a susţinut din bugetul local, asta şi pentru că Complexul Energetic Oltenia a plătit la timp taxele aferente pentru localitate.
Nu numai şcolile ci şi grădiniţele din comună sunt pregătite să se deschidă luni, oferind preşcolarilor clase dotate la fel ca şi cele din mediul urban.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here