Primărița din Turceni și-a dat demisia. „A venit timpul să aleg liniștea, sănătatea și familia”

2613

Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că renunță la mandatul de primar. „A venit timpul să aleg liniștea, sănătatea și familia ca prioritate în viață”, a motivat primărița PNL. Demisia este una total neașteptată, conducând la multe speculații în rândul opiniei publice. Prefectul Marcel Iacobescu a confirmat faptul că primărița a renunțat atât la mandatul de edil, cât și la funcția din PNL.

„Mulţumesc, Turceni! Rămâi cu bine!”
„Sunt momente în viaţă în care trebuie să iei decizii, să alegi gândindu-te la ce vrei să faci sau să devii în viitor.
Am mai avut parte de situaţii dificile în care a trebuit să aleg, iar tinereţea, dorinţa de a demonstra şi de a realiza lucruri m-a făcut să aleg în consecinţă!
Acum a venit timpul să aleg liniştea, sănătatea şi familia ca prioritate în viaţă! Fără ele nu aş fi realizat nimic şi nu m-aş bucura de nimic!
Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut de-a lungul anilor şi să îmi cer iertare celor cărora le-am greşit.
A fost o onoare să fiu primarul oraşului Turceni şi pentru asta vă mulţumesc!
Mulţumesc, Turceni! Rămâi cu bine! A ta, Cristina Cilibiu“, este mesajul postat de primăriţa de la Turceni.

Orașul „rămâne” la PNL
Cristina Cilibiu și-a depus demisia luni dimineață, a confirmat prefectul Marcel Iacobescu. A renunțat atât la mandatul de primar, cât și la funcția din PNL. Atribuțiile de primar vor fi preluate de viceprimarul PNL Nicuşor Lucian Mărgineanu.
„Doamna primar Cilibiu și-a prezentat demisia luni dimineață, începând cu data de 10 august nu va mai fi primarul orașului Turceni. O să emit ordinul de prefect, iar atribuțiile de primar vor fi preluate de viceprimar și activitatea se va desfășura pe mai departe”, a spus prefectul Iacobescu, existând posibilitatea ca în toamnă să se organizeze alegeri parţiale.
În 2016, Cristina Cilibiu a câștigat funcția de primar pe listele PSD. Ulterior a candidat din partea PNL, după ce senatorul Ion Iordache, cumnatul său, a făcut pasul spre acest partid.
Este cel de-al doilea primar liberal care renunță la funcție în acest mandat, după Mihai Vochița de la Logrești.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here